DE ELEGAST

De Elegast verzorgt een groepsaccommodatie in sfeervolle kloosterstijl. Eventuele overnachting vindt plaats in de authentieke slaapzaal van het voormalige meisjesinternaat.

De ruimtes van de Elegast zijn geliefd bij yoga en meditatie gezelschappen, vergaderaars, teambuilders en andere trainingsgroepen die willen focussen.

De accommodatie beschikt over een comfortabele, grote keuken, waar biologische maaltijden kunnen worden bereid.

Website

DE BIEB

De voormalige bibliotheek is een sfeervolle zaal met een eikenhouten parketvloer, een Ibach concertvleugel en grote ramen die uitkijken op het omringende natuurgebied.

De grote, lichte ruimte leent zich zeer goed voor akoestische muziekuitvoeringen, lezingen, presentaties, trainingen, lichaamswerk en aanverwante activiteiten.

De huur bedraagt doordeweeks per dagdeel: €27,50 in het weekend: €32,50 huur vleugel: €25.

Voor commerciële activiteiten vragen wij dubbele prijs

Mail

DE RAAF

In huiskamercafé De Raaf kunnen mensen terecht tijdens een pauze of na afloop van een muziekuitvoering, lezing of cursus in de bibliotheek.

Het café kan gehuurd worden samen met de bibliotheek of afzonderlijk voor sociaal-culturele activiteiten (geen feesten en partijen).

Dagdeel doordeweeks: €25, weekend: €30, bar open: €10

Mail

DE KUNSTKAPEL

Kunstkapel NDDA (Notre Dame des Arts) biedt kunstenaars van diverse pluimage al vele jaren een uitgelezen plek om hun werk te exposeren.

De imposante leegte en de speciale lichtinval in de kapel zorgen ervoor dat de ruimte, door zowel kunstenaars als publiek, zeer wordt gewaardeerd.

Website

DE MOR

De muziekoefenruimte (MOR) is een ondergrondse, geïsoleerde ruimte van 5 x 8 meter, voorzien van zangversterker, microfoons, koffiezetapparaat, sanitair en opslag.

De Mor biedt semi-akoestische en niet-al-te-hard-spelende bands (niet harder dan 90 decibel) uit de regio ruimte voor repetities, jams en geluidsopnames.

Vast dagdeel per maand €45

Mail