De Refter - wonen en werken in zelfbeheer

Nederlandstalig English language
De Refter Ubbergen

Faciliteitenverhuur

Stichting Memuku en VOF De Elegast zijn twee organisaties die ruimtes verhuren binnen De Refter voor niet-bewoners. De ruimtes zijn beschikbaar voor cursussen, workshops, concerten, exposities en andere culturele activiteiten.

Stichting Memuku (Meditatie, Muziek, Kunst) is de culturele poot van stichting de Refter en wordt gerund door bewoners van de Refter. Via Memuku kunnen vier bijzondere ruimtes gehuurd worden voor sociaal-culturele activiteiten: de BibliotheekCafé de Raaf,  de Kapel  en de Muziekoefenruimte (de M.O.R.)

 
Voor actuele informatie over activiteiten en exposities in de kerk, kijk op de website van Notre Dame des Arts. Voor inlichtingen kun je e-mail sturen aan: stg memuku@gmail.com.

VOF De Elegast verzorgt de groepsaccommodatie waar u terecht kunt voor een dag, meerdaagse cursussen met overnachting door de week of in het weekend. Contactpersoon is Karin, te bereiken via 024- 3240263 of 06-51097937.

 

Privacy verklaring

We doen ons best om je privacy te waarborgen.
Dit betekent onder meer dat wij: zorgvuldig omgaan met je persoonlijke gegevens en ervoor zorgen dat onbevoegden geen toegang hebben tot deze gegevens.
Wij zullen deze gegevens ook nooit aan derden verstrekken.