De Refter - wonen en werken in zelfbeheer

Nederlandstalig English language
De Refter Ubbergen

Contact

Bezoekadres
Rijksstraatweg 37
6574AC Ubbergen
telefoon: 024-323 5259

Bereikbaarheid en parkeren voor bezoekers

Openbaar vervoer

Buslijn 80 (Millingen via Ooij) rijdt overdag vanaf het centraal Station Nijmegen twee maal per uur langs de Refter. De resitijd is ca. 12 minuten. "De Refter" is de naam van de bushalte aan lijn 80. De bushalte is direct naast de ingang van het Refterterrein.

U kunt ook vanaf Centraal Station Lijn 2 nemen naar de St. Maartenskliniek. De reistijd bedraagt circa 15 minuten. Daarna loopt u in ongeveer 8 minuten door het bos naar de Refter.

Als u uitstapt bij halte St. Maartenskliniek vervolgt u de weg enkele tientallen meters. Neem de eerste weg naar rechts. Deze gaat met een bocht rechts/links naar beneden. Bij het eerste kruispunt met een onverhard (fiets) pad, gaat u naar rechts. Dit pad (links aanhouden) gaat na circa 100 meter steil naar beneden. Bij de T splitsing met een verharde weg gaat u links; u ziet de Refter recht voor u. Ga op de volgend T-splitsing naar rechts. De ingang van de Refter is na enkele tientallen meters aan uw linkerhand.

Auto

De Refter heeft beperkte parkeermogelijkheden voor auto’s op eigen terrein. Deze zijn vooral voor de bewoners gereserveerd. Dus gelieve niet op terrein parkeren.

 Langs de Rijksstraatweg is meer parkeerruimte. Aan de OVERZIJDE van de weg. Parkeer NIET bij UITRITTEN, parkeer niet in de BOCHT, parkeer niet tegenover de Bushalte. 350 meter verderop richting Beek is meer parkeerruimte aan beide zijden van de Rijksstraatweg. 

Fiets

Nog beter is het om met de fiets te komen, daarmee voorkom je parkeerproblemen en ben je onafhankelijk van de bustijden/route.

Dank voor de medewerking,

Stichting de Refter.

Voor alle vragen over de Refter

.. vul je het onderstaande formulier in.

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
*:
*:
:
*: Help
Verification code (SPAM protection)*:
 =  Voer het resultaat in a.u.b.